onsdag 29 augusti 2012



Man har bara livet tills låns, på  ett ögonblick kan det försvinna som det aldrig funnits chans till lycka eller liknande.
Avundsjuka,svartsjuka,osämja,rastlöshet. 
Såna saker bör inte ens existera. Man ska ta tillvara på varje sekund,minut,timme,dag,vecka,månad,år man får till låns. Mår man inte bra... så ÄR nog inte situationen bra nog för dig då som du JUST nu lever i. Endast DU som kan bryta den onda cirkeln och sprida dina vingar till andra bredder som kanske får dig att sväva och bara känna glädje mera än sorg olycklighet. Känner man mer sorg än glädje så har man det inte bra. How simple is that? 

Hakar man upp  sig på  allt och alla och bara kritiserar eller hackar så är man egentligen i grund och botten så SJUKT osäker på SIG själv eller så himla missnöjd med sitt egna liv.
Varför slösa sin lånade tid i livet på såna saker? Det förstår inte jag. Ser du din vän/familj lycklig, var NÖJD med den och visa lyckan med den. Man kommer mycket längre och man visar också att man litar på dens omdöme. Om du tror någon är olycklig är en sak, för TROR och antar kan man alltid göra. Men säger denne att den har det bra, lita på den då. Annars har allt snack och liknande att man litar på sina nära och kära bara vart rent skitsnack. Nu säger jag absolut inte att man ska tycka likadant bara FÖR att. Men ibland kan man leva sitt liv utan att haka upp sig på småsaker som en vacker dag kommer vara en fis i rymden. Men då kanske det är för sent och den relation man en gång hade med sin älskade , för alltid kommer vara förstörd för att du JUST då känt för att yttra dig helt i onödan. ÄR det värt det? Javisst, ärlighet och yttrandefrihet är mer än välkommet . Men med måtta. Man kan vara glad för alla andras skull, inte haka upp sig på skitsaker. och bara flyta med. Man mår bättre då, jag lovar. 

Så NU tar ni tag i situationen och kollar över den. Är du lycklig? Mår du bra? 
Om INTE, checka en extra gång om det finns energisugare i din närhet och rensa bort dom/det!
Flera behöver förstå, att dom får minutrar man slösar på att bråka med någon eller vara svartsjuk/irriterad på, kan ha gått till så mycket bättre saker!

Jag verkligen älskar mitt steg jag tagit i livet och skulle aldrig byta ut NÅGON i min omgivning. Nånsin.
Jag hoppas verkligen det aldrig tar slut. Behövdes nog påpekas så ingen går och tror att jag är osams med halva Sverige nu ;)

Ta hand om varandra och släng irritation i soporna för alltid (iaf nästan) och älska skiten ur varandra och håll er borta från folk som stör er så slipper energin gå åt på idioter!


Peace out and hejdå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar